«Курс з експертизи і контролю якості харчових продуктів з урахуванням європейського досвіду» (EUBCFEQC)

 

Тривалість проекту: 15.01.2010 – 14.01.2013

Цільова група: викладачі та адміністратори вузів, технічні співробітники спеціалізованих лабораторій, випускники (магістри)

Мета і задачі проекту:

  • Сприяння процесу реформування української вищої освіти в області харчової науки і її наближенню до діючих європейських стандартів.
  • Створення і впровадження магістерської підготовки «Експертиза і контроль якості харчових продуктів» в 4-х українських університетах.

 

Очікувані результати:

  • Нові програми і навчальні плани Магістерської програми з експертизи і контролю якості харчових продуктів з урахуванням європейського досвіду – розпочнуться з самого початку проекту в січні 2010 р.
  • Стажування і перепідготовка викладачів – розпочнеться у вересні 2010 р.
  • Навчальні матеріали курсу експертизи і контролю якості харчових продуктів – розпочнеться у вересні 2010 р.
  • Створення 4-х регіональних центрів магістерської підготовки з експертизи і контролю якості харчових продуктів.
  • Навчання українських студентів в 4-х регіональних магістерської підготовки – розпочнеться в квітні 2011 р.

 

Основні учасники:

  • Німеччина:

Вайєнштефанський університет прикладних наук – грант-координатор

  • Італія:

Університет м. Парма

  • Болгарія:

Аграрний університет м. Пловдів

  • Україна:

Харківська державна зооветеринарна академія;

Дніпропетровський державний аграрний університет;

Херсонський державний аграрний університет;

Одеський державний екологічний університет;

Українська корпорація промислового виробництва м’яса;

Міністерство освіти і науки України;

Міністерство аграрної політики України

  • Португалія:

Консалтингове агентство Paulo & Beatriz

 

Сайт проекту в ОДЕКУ

www.foodstuff.in.ua

Літня школа – 2011